החומרים:
מחבת גדולה
מחבת בינונית
סיר 26
2 קעריות קטנות
1 קערה גדולה
תבנית זכוכית 26
עלי בננה (חנויות המזרח)
2 כוסות אורז דביק
2 כוסות מים
100 גרם גק פרוט מצנצנת (חנויות המזרח)
טיפת מלח
3/4 כוס סוכר דמררה
2 קופסאות של קרם קוקוס (חנויות המזרח)
אופן ההכנה:
מבשלים בסיר 2 כוסות אורז דביק עם 2 כוסות מים ומצננים בקערה.
מכניסים קופסת קרם קוקוס למחבת ומצמצמים לגמרי עד שהופך לקרמל חום מפורר. חובה לבחוש כל הזמן שלא ישרף.
במחבת נוסף מכניסים את הקופסא השנייה של קרם הקוקוס ובוחשים כל הזמן, מוסיפים את הסוכר ואת הג'ק פרוט
וממשיכים לבחוש. כאשר מצומצם ורותח מוסיפים את הסטיקי רייס וממשיכים לבחוש עד שהאורז הופך לגוש.
מסירים מהאש והופכים לתוך תבנית זכוכית שעליה עלה בננה שטופל בצריבה על האש וניקוי עם מגבת נייר.
על עלה הבננה


מפזרים מעט שמן קוקוס כדי שהאורז לא ידבק ושוטחים עם כפפה את האורז לישרו . זהירות זה חם.
חותכים מעוינים ועל כל מעוין שמים מעט פרורי קוקוס מקורמל.
מחבת גדולה
מחבת בינונית
סיר 26
2 קעריות קטנות
1 קערה גדולה
תבנית זכוכית 26
עלי בננה (חנויות המזרח)
2 כוסות אורז דביק
2 כוסות מים
100 גרם גק פרוט מצנצנת (חנויות המזרח)
טיפת מלח
3/4 כוס סוכר דמררה
2 קופסאות של קרם קוקוס (חנויות המזרח)
אופן ההכנה:
מבשלים בסיר 2 כוסות אורז דביק עם 2 כוסות מים ומצננים בקערה.
מכניסים קופסת קרם קוקוס למחבת ומצמצמים לגמרי עד שהופך לקרמל חום מפורר. חובה לבחוש כל הזמן שלא ישרף.

במחבת נוסף מכניסים את הקופסא השנייה של קרם הקוקוס ובוחשים כל הזמן, מוסיפים את הסוכר ואת הג'ק פרוט

וממשיכים לבחוש. כאשר מצומצם ורותח מוסיפים את הסטיקי רייס וממשיכים לבחוש עד שהאורז הופך לגוש.


מסירים מהאש והופכים לתוך תבנית זכוכית שעליה עלה בננה שטופל בצריבה על האש וניקוי עם מגבת נייר.

על עלה הבננה


מפזרים מעט שמן קוקוס כדי שהאורז לא ידבק ושוטחים עם כפפה את האורז לישרו . זהירות זה חם.

חותכים מעוינים ועל כל מעוין שמים מעט פרורי קוקוס מקורמל.
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה