חרוסת
נוהגים להכין את החרוסת ממיני פירות שאליהם
נמשלו ישראל בשיר השירים
תפוח - תחת התפוח עוררתיך
רימון - כפלח הרימון רקתך
תאנה - התאנה חנטה פגיה
תמר - אמרתי אעלה בתמר
אגוז - אל גינת אגוז ירדתי
החומרים לחרוסת:
קערה של מעבד מזון
מעבד מזון

100 גר` תמרים ללא חרצנים
100 גר` תפוח עץ
100 גרם תאנים יבשות
100 גר` אגוזים קצוצים
100 גר` שקדים קצוצים
100 גר` גרעיני רימון אם יש
1 כפית קינמון טחון
מעט זנגוויל
יין אדום מתוק
1 כפית קינמון טחון
מעט זנגוויל
יין אדום מתוק
יש שמוסיפים סילן,דבש,צמוקים,אגסים, ערמונים,אחרים.
אופן ההכנה:
ישנם שקוצצים את הפירות בקיצוץ דק, ישנם שמרסקים, כל אחד כהבנתו.
מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון למעט התבלינים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה