קערה
2-3 ביצים קשות
מעט מלחמעט פלפל שחור גרוסמכשיר ביז או מעבד מזון1 ק"ג קישואים2 בצליםמעט שמן
אופן ההכנה :
מכינים קישואים מטוגנים חתוכים לאורך דק.
מטגנים על הפלנצה עם טיפת שמן או מטגנים במחבת או אופים בתנור.
בנוסף,מטגנים 2 בצלים עד להזהבה.
מכניסים את הקישואים המטוגנים,הביצים,הבצל לצנצנת,
מפעילים את מכשיר הביז או מעבירים למעבד מזון.
כמה פולסים ויש לכם כבד קישואים מוכן.
את עובי המחית תקבעו לפי טעמכם. יש שאוהבים משחה,יש שאוהבים עבה יותר.
למרוח על קרוסטיני או לאכול עם כפית
בתאבון
המטבח של מאיר השמן לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה