פול טרי, לוביה ופטריות
החומרים:
סיר
2-3 שיני שום כתושות
1 בצל
200 גרם פול טרי מבושל במים עם טיפת מלח
200 גרם לוביה או אחרת
קופסת פטריות שמפניון טריות קטנה (כ-250 גרם) חתוכות
מעט שמן
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
1-2 כפות רוטב סויה
כפית סוכר חום
2-3 שיני שום כתושות
1 בצל
200 גרם פול טרי מבושל במים עם טיפת מלח
200 גרם לוביה או אחרת
קופסת פטריות שמפניון טריות קטנה (כ-250 גרם) חתוכות
מעט שמן
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
1-2 כפות רוטב סויה
כפית סוכר חום
אופן ההכנה:

מחממים סיר ומוסיפים טיפת שמן
מזהיבים את השום והבצל.

מחממים סיר ומוסיפים טיפת שמן
מזהיבים את השום והבצל.
מוסיפים את הפול הלוביה והפטריות ומערבבים היטב.
מוסיפים מלח פלפל ואת הסויה מעורבת בסוכר.
מערבבים היטב ומבשלים עד למצב אלדנטה.
אפשר להגיש חם או קר
בתאבון
מוסיפים מלח פלפל ואת הסויה מעורבת בסוכר.
מערבבים היטב ומבשלים עד למצב אלדנטה.
אפשר להגיש חם או קר
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה