מחבת רחבה
סיר לבישול הביצים
קערה
מטחנת בשר ידנית עדיף
500 גרם כבד עוף
3 ביצים קשות
1-2 בצלים קצוצים דק
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
מעט שמן לטיגון
(אפשר להוסיף תפוח אדמה מחית כדי לרכך את הכבד)
סיר לבישול הביצים
קערה
מטחנת בשר ידנית עדיף
500 גרם כבד עוף
3 ביצים קשות
1-2 בצלים קצוצים דק
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
מעט שמן לטיגון
(אפשר להוסיף תפוח אדמה מחית כדי לרכך את הכבד)
אופן ההכנה:

על מחבת חמה מזהיבים את הבצל, מוסיפים את הכבד וצולים עד מצב מדיום עדיף.
כדי שישאר עסיסי, מי שלא אוהב שיצלה עד הסוף.
מצננים ומעבירים במטחנת בשר ידנית את הכבד יחד עם הבצל והביצים או קוצצים ביד .
ובסוף תפוח אדמה מבושל היטב (או פרוסת לחם לבן מושרה במים וסחוט ) כדי לא לאבד טיפת כבד.
מתבלים במלח ופלפל .
מכניסים למקרר לשעתיים לפחות לספיגת הטעמים.
מגישים על מצע כל שהוא כרצונכם או ישר על הצלחת
בתיאבון
על מחבת חמה מזהיבים את הבצל, מוסיפים את הכבד וצולים עד מצב מדיום עדיף.
כדי שישאר עסיסי, מי שלא אוהב שיצלה עד הסוף.
מצננים ומעבירים במטחנת בשר ידנית את הכבד יחד עם הבצל והביצים או קוצצים ביד .
ובסוף תפוח אדמה מבושל היטב (או פרוסת לחם לבן מושרה במים וסחוט ) כדי לא לאבד טיפת כבד.
מתבלים במלח ופלפל .
מכניסים למקרר לשעתיים לפחות לספיגת הטעמים.
מגישים על מצע כל שהוא כרצונכם או ישר על הצלחת
בתיאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה