יום שלישי, 7 באפריל 2015

שוקי עוף באננס ושזיפים


החומרים:
תבנית זכוכית גדולה או אחרת 
8 שוקים עוף (חישוב 2 שוקיים לאדם) נקיות מנוצות 
100 גרם שזיפים מיובשים מגולענים
400 גרם אננס מקופסא כולל נוזל
פפריקה אדומה כמות נדיבה
פפריקה חריפה למי שאוהב לשיקול דעת.
 
אפשר להגדיל את הכמויות כרצונכם ביחסים שווים.
אפשר להוסיף ליצי, רומבוטן משמש אגוזי מלך.
אופן ההכנה:

משרים את השוקיים עם פפריקה ופלפל שחור גרוס לפחות לשעתיים כאשר מידי פעם הופכים את השוקיים  שיספגו היטב את הטעמים.

מסדרים את השוקים בתבנית, שופכים את שאריות הנוזל למעלה.
שמים את השזיפים והאננס כולל הנוזל.
מערבבים מעט ומרטיבים את העוף.

אני מכניסה למיקרוגל המשולב שיש לי (מיקרו עם תנור אפיה)
ל –קומבי  5 (שילוב) ל-50 דקות.
או תנור אפיה שחומם מראש לטמפ` של 170 מעלות ל-3/4 שעה.
באמצע הזמן אני פותחת את הדלת הופכת את העוף ומרטיבה אותו בנוזל. 
בתאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה