יום שבת, 4 באפריל 2015

חצילים ברוטב עגבניות קלי קלות


 

החומרים:


סיר עם תחתית עבה
כף עץ
סכין חדה
3 חצילים קלי משקל כ-1 ק"ג
100 גרם רסק עגבניות
2 כפות של קטשופ חריף
3 שיני שום קצוצות דק דק
1 כפית סוכר
1-2 כפות שמן
2-3 כפות מיץ לימון
כוס מים רותחים

אופן ההכנה:
חותכים את החצילים לקוביות של 1/2 עד 1 ס"מ





מרססים מעליהם מעט מיץ לימון למנוע השחרה.
 

בסיר עם מעט שמן מזהיבים את השום ומוסיפים את החצילים.
צורבים את החצילים כדקותיים, תוך ערבוב .

מוסיפים את רסק העגבניות מהול במים,
את הסוכר והקטשופ 
מערבבים ומבשלים עם מכסה על אש קטנה כחצי שעה או עד שמתרכך.
טועמים ומשפרים טעמים.

 מי שאוהב חריף יכול להוסיף טבסקו
 בתיאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה