יום רביעי, 1 באפריל 2015

עוף בחרדל פירות יבשים ומקדמיה









החומרים:
תבנית אלומיניום
נייר אלומיניום ארוך לכיסוי
32 רגלי עוף ללא עור (אפשר להשאיר)
3-4 כפות גדושות חרדל דיזון
500 גרם שזיפים מיובשים מגולענים
250 גרם משמש
250 גרם אגוזי מקדמיה
שיני שום
תפוחי אדמה כמספר הסועדים



אופן ההכנה:
מעסים את רגלי העוף בחרדל דיזון
מניחים על תבנית אלומיניום שמונחת על תבנית תנור נייר אלומניום אם קצוות משני הצדדים כדי לכסות את התבנית.
מסדרים את הרגלים בשורות, מעל מפזרים את המשמש השזיפים והמקדמיה ותפוחי האדמה.
סוגרים היטב מכל הצדדים ומכניסים לתנור קר. טמפ` של 250 מעלות טורבו לשעה וחצי בערך.
באמצע האפיה, הופכים את הרגלים כדי להרטיב במיצים.
10 דקות לפני שמוכן מסירים את הכיסוי להשחמה.
(החרדל די חריף כך שאין צורך במלח או פלפל)
בתאבון .
המטבח של מאיר השמן לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל
לעשרות ילדים בבית תמחוי שנקרא המטבח של מאיר השמן.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה